Hoofdpagina » Zenders, ontvangers en simulatoren » Zenders » Futaba zenders » (FUT01000048S) Futaba 10PX + 3x R404SBS-E

(FUT01000048S) Futaba 10PX + 3x R404SBS-E

FUT 01000048S (FUT01000048S) Futaba 10PX + 3x R404SBS-E
Nieuwe vlaggenschipradio van het merk Futaba. Deze nieuwe stuurradio is voorzien van een nieuw F-4G communicatiesysteem waardoor deze set momenteel de snelste op de markt is.

Het F-4G-systeem maakt het gebruik van maximaal 10 kanalen en alle telemetrie mogelijk, in tegenstelling tot de T-FHSS SR.
Deze zender is ook de lichtste in het assortiment met een perfecte balans om aan de verwachtingen van de meest veeleisende concurrenten te voldoen.
• Lichtste ontwerp in zijn klasse en perfecte balans
• Nieuw F-4G high-speed responssysteem geïnstalleerd
• Nieuwe aanpassings- en curvefuncties.
- Ondersteunt tot 10 kanalen- Groothoek
LCD-kleurenscherm - Kan worden gebruikt als gamecontroller door gebruik te maken van een externe USB-uitgang
- Schakelflipperschakelaar + onderschakelaar + 3-standenschakelaar
- Linkshandige
modificatie mogelijk T10PX Functies:
* Kleurentouchscreen: het T10PX LCD-scherm heeft een 4,3-inch HVGA-LCD-aanraakscherm met achtergrondverlichting. Het scherm is transflectief, waardoor zowel binnen als buiten zichtbaar is.
* F-4G-systeem en telemetrie: De 10PX is uitgerust met een F-4G-systeem dat telemetrie mogelijk maakt met een snellere respons dan het T-FHSS SR-systeem.
* SR-modus (Super Response): Uitgerust met SR-modus voor gebruik met servo's die compatibel zijn met deze ultrasnelle modus.
* 10 rijstroken kunnen worden bediend met behulp van het S.BUS2-systeem.
* T-FHSS MINIZ-systeem: Door de ontvanger in te stellen op de mini Z-modus, kunt u ook de speciale Kyosho Mini - Z Evo RA-42-ontvanger gebruiken.
* Software-update: De software kan worden bijgewerkt via een microSD-kaart. Modelgegevens kunnen ook worden opgeslagen op een microSD-kaart. Bovendien kunnen telemetrieloggegevens worden vastgelegd.
* Modelgeheugen voor 40 patronen: Modelnamen tot 15 letters, cijfers en symbolen. Modelgeheugen met verschillende configuraties kan worden gemaakt met behulp van de functie voor het kopiëren van modellen.
* Paddle-schakelaar + onderste schakelaar + 3-standenschakelaar: een peddelschakelaar bij het stuur, een schakelaar met 3 standen op het handvat en een onderste schakelaar aan de onderkant zijn uitgerust om meerdere manieren en functies te ondersteunen.
* Mengremmen voor grote auto's. De mix van voor- en achterwielremmen van 1/5 en andere grote auto's kan onafhankelijk van elkaar worden afgesteld.
* Stuurmix voor soepel bochtenwerk dankzij onafhankelijke afstelling van de linker- en rechterstuurservo's.
* 4WS-mix voor tracks en andere 4WS-types. Deze functie kan worden gebruikt met rupsbanden en andere 4-wielbesturing. Dubbele aandrijvingen voor rupsbanden, voor en achter worden onafhankelijk van elkaar geregeld.
* Gyroscoop mengen: De gevoeligheid van Futaba-gyroscopen kan worden aangepast vanaf de T10PX.
* CPS Mixing: LED-verlichting en knipperbediening met behulp van onze CPS-1 aan/uit-schakelaar kunnen alleen met een schakelaar worden aangepast aan sturen en accelereren.
* S.BUS Servo: Een speciale functie waarmee u de parameters van de S.BUS-servo's kunt aanpassen. * MC-Link: speciale functie die het mogelijk maakt om de inhoud van de Link-software aan te passen waarmee de Futaba Speed Controller (ESC), MC960CR, MC950CR, MC850C, MC851C, MC602C, MC402CR, enz.
* Gasklepsnelheid: Een plotselinge trekker op een gladde ondergrond zal de banden alleen maar doen draaien en het model zal niet soepel accelereren. Door de gasklepsnelheidsfunctie aan te passen, kan de bediening soepel en gemakkelijk worden uitgevoerd. Het verwijdert ook overmatig batterijverbruik.
* Stuursnelheid: Wanneer u vindt dat de stuurservo te snel is, enz., kan de servo-werksnelheid worden aangepast. * Telemetriewaarschuwings-LED: Wanneer de telemetriefunctie is uitgeschakeld om te bevestigen dat de telemetriefunctie niet werkt.
* Wielselectie: Deze functie wijst functies toe aan de wijzerplaten. Ook de staphoeveelheid en de bedieningsrichting kunnen worden aangepast. Het is niet nodig om de bekleding bij elke modeloproep te positioneren, omdat ze allemaal digitaal zijn.
* Inter Selection Function: Functie om functies toe te wijzen aan schakelaars. Ook de werkrichting kan worden aangepast.
* Verwisselbare stuurwiel- en triggerpositie: de stuurwielpositie kan worden verschoven met behulp van een APA-stuurpositieverschuivingsadapter, ook de hoek van het stuur kan worden aangepast.
De stand van de gashendel kan naar voren en naar achteren worden bewogen.
De zender kan worden aangepast voor linkshandig rijden.
*USB-poort: De zender kan worden gebruikt als gamecontroller door hem met een USB-kabel op een computer aan te sluiten. (Sommige games kunnen niet worden gebruikt.)
T10PX-specificaties: - Vliegende
zender- 10 kanalen (F-4G)- 7 kanalen (SFHSS-systeem)- 4 kanalen (TFHSS-SR, T-FHSS-systemen)
-Transmissiefrequenties 2,4 GHz-band- RF-zendvermogen:
100 mW EIRP- Futaba F-4G/T-FHSS SR/T-FHSS/MINI-Z T-FHSS/S-FHSS

Antenne met dubbele
diversiteitszender- 4,3-inch
TFT LCD-kleurentouchscreen met achtergrondverlichting Inbegrepen:
* LET OP De inhoud van de set kan worden gewijzigd.
- T10PX-zender
- R404SBS-E (speciaal elektrisch) of R404SBS (voertuig met verbrandingsmotor) ontvanger- Houder voor droge batterij - Stuurwiel-offsetadapter met twee maten (APA) - APA-bevestigingsschroeven (reserveschroeven zijn ook inbegrepen) - 32 graden stuurwieladapter - 5 graden
stuurhoek spacer - Stuurwiel met grote diameter
- Trekker (Lx1 / Rx1)
- Rubberen grip x1
- Screenprotector
- Inbussleutel
- Quick

Leaflet Lijst met verschillende programma's (niet compleet!)
-Tweevoudige besturing/gashendel/rem - Snelheidsrichting (2 richtingen) - Gasklepsnelheid (2 punten)
- Bochtrichting 21 punten -Gasklepcurve 21 punten - Remcurve 21 punten
-Fail Safe (alle rijstroken) -EPA (eindschakelaar) -Sub Trim
-Inversie -Bijknippen - Gasmodus (50:50,60:40,70:30,100:00)
- ABS (retour, vertraging, etc.) - Tractiecontrole - Inactief
-Neutrale rem -Versnelling - Snelle start
-Motor uitschakeling - Hulptraktaten (3-10) - 4WDS mengen
• Dubbele dimmer mengen -Rem mengen - Buitenboordmotor Tilt Mix
-Gyroscoop mengen - CPS mengen - Gratis mixen: 5
-Telemetrie -Tank mixen (tracks) - Chrono 3 types (max 80 ronden)
Benodigde items:- Batterij-emissie meerdere keuzes, Nimh, Life, LiPo (zie tabblad opties)- TX-oplader (afhankelijk van de gekozen batterij, zie tabblad Opties)

Compatibele ontvangers:
S-FHSS:
R203GF 
R204GF 
R603GF
R2004GF
R2006GS
R2008GS
R2104GF

T-FHSS-auto:
R304SB
R304SBE
R324SBS T-FHSS SR (Snelle reactie):
R334SBS R334SBE

€ 699,95

Uitverkocht

UA-72422652-1
Webshop gemaakt met EasyWebshop