Hoofdpagina » Drones » Hubsan » (H501S) Hubsan X4 brushless FPV Quadcopter H501S

(H501S) Hubsan X4 brushless FPV Quadcopter H501S

H501S (H501S) Hubsan X4 brushless FPV Quadcopter H501S
Hubsan X4 brushless FPV Quadcopter H501S
De Hubsan X4 Brushless FPV Quadcopter is een uitgebreide quadcopter voorzien van allerlei handige opties. Met deze drone zijn zeer mooie opnamen te maken en daardoor is deze drone uitstekend geschikt voor het maken van leuke video's.

De Hubsan H501S X4 is voorzien van een camera van hoge kwaliteit. Er kunnen namelijk video's opgenomen worden met een resolutie van 1080P oftewel Full HD. Ook het maken van een prachtige foto is geen enkel probleem. Binnen een handomdraai leg je de allermooiste beelden vast vanuit de lucht. Het starten van een video opname of het maken van een foto is mogelijk doormiddel van één druk op de knop van de zender.

Doormiddel van GPS kan de H501S X4 drone gepositioneerd worden, waardoor deze erg stabiel vliegt. Daarnaast wordt het vliegen met deze drone hierdoor erg makkelijk en toegankelijk gemaakt voor iedereen. Op het moment dat je de stuurknuppels loslaat zal de drone op zijn huidige punt blijven zweven waardoor je tijd genoeg hebt om na te denken over de richting waar je naartoe wilt sturen. GPS zorgt er tevens voor dat je de drone doormiddel van één druk op de knop terug kunt laten keren naar zijn ''homepoint'' (Return Home functie). De drone zal ook automatisch terugkeren als deze buiten het bereik komt, zodat je drone er dus niet ongewenst vandoor gaat. Ze noemen dit de failsafe functie.

In deze drone is ook een headless functie ingebouwd. Deze mode is gigantisch handig voor een beginnende piloot. Het lastige aan vliegen is namelijk vaak dat je in tegengestelde richting moet sturen op het moment dat de drone op je afkomt. Dat is verleden tijd op het moment dat je deze mode inschakelt. Met de Headless mode zal de drone ten aller tijden de richting opgaan die jij op dat moment ingeeft met de stuurknuppels op de zender.
Misschien nog wel de apartste functie van deze drone is de "Follow Me" modus. In deze modus volgt de drone je achterna en brengt hij zo alles in beeld wat je doet.

De storingsvrije 2,4GHz zender zorgt voor een vliegbereik van circa 300 meter. Alle functies van de drone zijn vanaf deze zender te bedienen. Hetgeen dat de camera in beeld heeft is live ''real-time'' te bekijken via het heldere ingebouwde LCD scherm. Hierdoor heb je altijd het gewenste object in beeld. De beeldoverdracht gaat via een 5.8GHz verbinding.

€ 259,95

Beschikbaar - Voorraad: 1


Gerelateerde producten


UA-72422652-1
Webshop gemaakt met EasyWebshop